Wie zijn wij

Succesvolle bedrijven worden gebouwd door mensen met dromen, ambitie en visie. Al in 1996 zagen de oprichters van Green8Group de overweldigende potentie van de digitale revolutie die in de jaren erna zou gaan plaatvinden en besloten hun baan op te zeggen en vanaf een zolderkamer werden voorzichtig de eerste digitale stapjes van Green8Group gezet.

In de jaren erna is Green8Group uitgegroeid tot een bloeiende innovatieve onderneming die investeert in nieuwe collega’s en krachten bundelt om te investeren in talent en goede ideeën.


Vanuit ons kantoor in Haarlem is Green8Group uitgegroeid

tot een koepelorganisatie van acht succesvolle innovatie bedrijven op het gebied van content, content distributie, digitale marketing en het ontwikkelen van IT platformen. Hierbij schroomt de groep niet zichzelf steeds opnieuw uit te vinden en aan te passen aan het continue veranderende digitale landschap.

Innovatie, plezier, groei, work hard, play harder zijn onze kernwaarden die door onze meer dan 40 toegewijde collega’s dagelijks worden ingevuld.
De acht individuele succesvolle bedrijven zijn toonaangevend, echter onze producten hebben zich de afgelopen jaren vooral op de Nederlandse en Vlaamse markt gericht. Onze ambities en dromen voor de komende jaren liggen naast het ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten vooral op het uitbreiden van onze diensten naar nieuwe geografische gebieden.


Waar staan we voor

Binnen Green8Group geldt een duidelijk doel, missie en visie:


Doel

Wij willen een high performance IT development organisatie blijven, die de door haar ontwikkelde producten tot een succes wil maken. Hierbij vinden we het belangrijk dat we het product op de voor ons kenmerkende manier op de markt brengen.

Missie

Het blijven waarborgen van het ontwikkelen van hoogstaande IT producten waarbij de klanttevredenheid speerpunt is.

Visie

Door het ‘out of de box’ durven denken en werken zal Green8Group zich gaan kunnen richten op de internationale markt, waarbij onze innovatie op het gebied van IT voorop gaat.