Voor jou!

Green8Group staat bekend als een High Performance organisatie waarbij groei en ontwikkeling van onze producten en mensen voorop staat. Voor onze groep zijn wij altijd op zoek naar collega’s die op de top van hun kunnen willen en kunnen presteren.


De Green8Group bestaat uit een achttal maatschappen

die een eigen specialiteit uitvoeren, maar alle bedrijven zitten in één kantoorpand, dus samenwerken is hierdoor geen enkel probleem en er kan altijd snel worden geschakeld.

De Green8Group biedt een zeer uitdagende werkomgeving op het gebied van IT ontwikkeling. Wij bieden hierin een zeer uitgebreid en complex IT-takenpakket voor wat betreft het werken op backend en frontend. Wij willen (en moeten) altijd vooraan staan in de ontwikkeling van onze IT dus vragen wij ook van onze collega’s daarin mee te groeien. Wij ontwikkelen ‘op onze manier’ dus gaan buiten de gebaande paden om zoveel mogelijk innovatie te creëren.

Op welk niveau je ook als developer binnenkomt, je wordt altijd eerst gekoppeld aan een van onze seniors zodat je volledig wordt ingewerkt op onze producten, voordat je als zelfstandig developer aan de slag kan/ mag. Wij verwachten dat alle collega’s de gestelde targets tezamen behalen, zodat er aan het einde van de week vanuit de groep kan worden gezegd dat we samen de klus geklaard hebben. Wanneer je aan de slag gaat ben in de mogelijkheid te werken met de voor jou prettigst werkende computer. Of dit nu een PC is of een Mac.
Green8Group brengt de haar producten zelf op markt

Met een klantenbestand van meer dan 20.000 afnemers en de benoeming tot Best Affiliate 2014 door XXX Awards kunnen wij wel stellen dat onze missie, het behouden van klanttevredenheid meer dan waar wordt gemaakt.

Green8Group voorziet ook in streaming van live erotische beelden via het internet naar de betalende klant. In dit team werken jonge enthousiastelingen die zich richten op het ontwikkelen, programmeren en redactie van deze streaming en zijn samen verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk weergeven van de live beelden.


Wat maakt de Green8Group de leukste en beste werkgever van Nederland?

Voor de Green8Group is samenwerken van belang, hierdoor is de sfeer binnen de organisatie altijd goed en wordt er bewust omgegaan met de medewerkers.

Het voorzien van behoefte in groei en ontwikkeling

binnen welke functie dan ook, staat voorop. Door onze prettige werkomgeving vliegen de dagen voorbij en voordat je het weet ben je weer een week verder. Wij houden van hard werken, maar er wordt ook gezorgd voor voldoende mogelijkheden voor ontspanning, zowel gedurende de werkdag, door onze ontspanningsruimte met tafeltennis, biljard en dartbord, als na werktijd met onze maandborrel en daaraan verbonden activiteit.

 

Arbeidsvoorwaardelijk biedt de Green8Group een mooi pakket waarbij naast een goed salaris er een zeer goede pensioenregeling met lage bijdrage voor de werknemer. In onze kantine wordt voor iedereen een lunch geregeld, zonder eigen bijdrage, waarbij je in huiselijk sfeer samen zit te eten.

Zie jij jezelf in deze uitdagende werkomgeving aan de slag gaan, solliciteer dan direct!
Bekijk onze vacatures